En resa om globala utmaningar till människors medvetande
– inspiration från ett tibetanskt perspektiv

                             

med gästtalaren

Drubpon Konchog Khandro-la

Lördag 26 april 2014, seminarium kl 14:00, årsmöte kl 16:00
Odd Fellowhuset, Vasagatan 9, Göteborg

Green Cross hälsar dig hjärtligt välkommen till evenemang och årsmöte med gästtalaren Drubpon Konchog Khandro-la. Hon är den första kvinnliga retreat mästaren i Drikung Kagyu traditionen i tibetansk buddism och föddes i ett nomadområdet Drikung utanför Lhasa i Tibet. Drubpon Konchog Khandro-la blev nunna vid 13 års ålder och har sedan dess utövat buddhism med enskild retreat i 18 år. Följ med på en spännande eftermiddag och inre resa med Drubpon Konchog Khandro-la där hon genom ett tibetanskt synsätt talar om världsutveckling och människans medvetande!

Green Cross arbetar genom ett helhetsperspektiv på många olika plan för att främja fred, säkerhet och hållbar utveckling.
Vi arbetar med Earth Charter Deklaration för att belysa etiska värderingar som är en vägledning för människan. Kan globala utmaningar såsom miljökriser med klimatförändringar spegla människans medvetande? Det finns mycket att lära från den tibetanska kulturen som har inre balans, ansvarstagande och respekt för naturen som ett sätt att leva med Moder Jord.

Varmt välkommen till GCS Evenemang och årsmöte 2014!
Fri entré samt att vi firar 20-år med tårta och kaffe