GCS EVENEMANG OCH ÅRSMÖTE 2012

Green Cross-evenemang och GCS Årsmöte 2012

Var är vi i världen 2012

25 april, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, Vasagatan 1
Malmstensalen 18.30-20.30, Årsmöte rum B21, 20.30-21.30

Talare: Anders Wijkman

Senior Advisor, Stockholm Environment Institute samt Energisystem, Linköpings Universitet, klimatdebattör och f.d. EU-parlamentariker

Angaangaq Angakkorsuaq

Inuit-Kalaallit elder, shaman från det traditionella Kalaallit Nunaatfolket på Grönland och Bärare av Qilaut (vindtrumma)

Björn Lindgren

Språkrör för Grön Ungdom och politiker för Miljöpartiet

Moderator: Tonia Moya

Ordförande för Green Cross Sweden

Välkommen till en spännande kväll med en öppen dialog

Vad händer i världen 2012? Vart är vi på väg? Mycket måste hända för att återställa balansen på jorden och för att säkra mänsklighetens framtid. Att stabilisera klimatet och folkmängden, utrota fattigdomen, minska militärutgifter samt återställa planetens ekologiska system är bland de stora frågorna.
Det finns många perspektiv på jordens välmående men inte en politisk strategi, organisation eller kampanj som på egen hand kan lösa den globala miljökrisen. En sak som är säker är att ingen vet exakt vad som kommer hända. Vi har kommit till det största vägskälet i mänsklighetens historia. Vad är det hos oss människor som måste ske för att trygga vår framtid?
Kom och lyssna och delta!

Evenemanget är kostnadsfritt. För dig som inte kan närvara vid årsmötet och önskar erhålla årsmöteshandlingar per post, var god meddela GCS kansli. För mer information: www.green-cross.se