Green Cross Ambassadörer

INSPIRATION

GTranslate Button

Green Cross Ambassadörer

Vi är hedrade att presentera karismatiska personer som vill inspirera oss att leva i respekt och harmoni med vår planet. Med deras visdom, traditionella kunskap och kulturarv från sina förfäder stödjer de Green Cross. Med musikaliskt geni och artisteri förmedlar de Moder Jords budskap. Inspirationen är som en brinnande pil som kan träffar oss rakt i hjärtat!

Låt oss lyssna! Låt oss höra Jordens vackra musik, sånger från havet, bäckar och floder, träden som talar och vindarna som viskar! I naturen finns skönhet och budskap överallt!

Ebbot Lundberg, Erena Rangimarie RereOmaki Rhöse, Roger Pontare, Laila Spik, Tiokasin Ghosthorse och Joanne Shenandoah

Klimatutbildning för Artister på Västkusten

Moder Jord, Foto: NASA

Green Cross Sweden, tillsammans med Ebbot Lundberg, anordnas en tvådagars Klimatutbildning för Artister, med kvällsspelning i Göteborg. Målgruppen är musiker som vill engagera sig för att sprida budskap för att skydda vår planet. Preliminärt är datum 25 -26 augusti och platsen är Göteborg eller alternativet Hönö. Musiker får en klimat-workshop och interaktiv utbildning under två dagar med en kvällsspelning som avslutning. Västkustens workshop är ämnad att ge artister inspirerande kunskapsgrund till klimat och miljö. Det blir dialog om vad de som artister och kulturarbetare kan göra som ”Gröna Ambassadörer” för Moder Jord. Musiker kommer att erbjudas att vara med i musikgalan Skydda Vättern i Huskvarna Folkets Park, preliminärt den 25 september tillsammans med Ebbot Lundberg, Roger Pontare och Tiokasin Ghosthorse med flera artister. Artisteri är ett kraftfullt verktyg i samhällsutvecklingen.

Är du en musiker som vill engagera dig för att skydda vår planet hör av dig till Green Cross! gcs@green-cross.se

Skydda Vättern musikgalan och föreläsningar

Earth Charter event, Åre Kommun: Ebbot, Tiokasin Ghosthorse och Roger Pontare

Under hösten 2021 arrangerar Green Cross musikgalan Skydda Vättern med Ebbot Lundberg, Roger Pontare, Tiokasin Ghosthorse och andra artister i Folketspark i Husqvarna preliminärt den 25 september, 2021. I samband musikgalan anordnas föreläsningar i Jönköping om vikten av att säkra skyddet av vattnet i Vättern. Evenemanget är planerat att innehålla workshops och panelsamtal med ledande experter och internationella forskare. Politiker och ledare, såväl som konstnärer, artister och media från näringslivet är inbjudna. Evenemangen är ett samarbete mellan flera miljöorganisationer och engagerade medborgare som verkar för att säkra skyddet av dricksvattnet. Vi vill skydda naturen, den kulturhistoriska värden, turism och företagande runt en av Europas allra värdefullaste sjöar. Syftet är att mobilisera stöd för att stärka skyddet av Vättern!

Vill du engagera dig eller delta i musikgalan Skydda Vättern kontakt oss: gcs@green-cross.se