Green Cross Ambassadörer

“Believe in the universal power of music – Peace, Love and Understanding!”

INSPIRATION

GTranslate Button

Välkommen Green Cross Ambassadör Magnus Rosén

Magnus Rosén är hårdrockare, fd basist HammarFall, och har nyligen spelat in albumet It’s Time to Rock the World med musiker från Black Sabbath och ABBA. Men utöver hans musikaliskt artisteri, power metal och turnéer har han enormt engagemang och passion för att skapa en bättre värld. Hans energi och entusiasm spelas ut inte bara på scenen men även i hans senast bok Basen i mitt hjärta.

Ord från en världsturnerande rockmusiker

–  Att få en mer långsiktig och hållbar värld där människan, naturen och djuren bildar en enhet, en samvaro där man delar på jordens yta med respekt och omtänksamhet.

Med min ideologi har jag ägnat mig åt välgörenhet på områden som intresserar mig. Jag har använt min musik och instrument som ett redskap att väcka uppmärksamhet.

“Stay free and stay green with Green Cross!”, Photo: Bengt Persson, www.artphotosweden.se

När jag fick höra om Green Cross blev jag intresserad då denna organisation med deras holistiska perspektiv för fred och miljösäkerhet, eftersom allt i den naturliga världen är sammankopplade. Deras nätverk sträcker sig över hela världen mer eller mindre. Det innebär att man kan samverka mellan olika orter och länder.

Att skapa synergieffekter är viktigt då vår värld behöver mer än någonsin ett sunt och friskt perspektiv för att en långsiktighet och hållbarhet skall bli vägen emot framtiden.

För mig handlar livet om en spirituell mognad och med det kommer insikten om hur viktigt det är att vi tar hand om Moder Jord för allt liv samt kommande generationer, allt hänger ihop.

Därför är mitt Ambassadör engagemang en glädje och en gemensam vägvisare där vi tillsammans kan skapa skillnad!!!

Som världsturnerande rockmusiker viger jag mitt liv till och för en trygg och hållbar värld.

Magnus Rosén

www.magnusrosen.com

Ambassadörer för Moder Jord

Green Cross presenterar karismatiska personer som vill inspirera oss att leva i respekt och harmoni med vår Moder Jord. Med deras visdom, traditionella kunskap och kulturarv från sina förfäder stödjer de Green Cross. Med musikaliskt geni och artisteri förmedlar de Moder Jords budskap. Låt oss höra Jordens vackra musik, sånger från havet, bäckar och floder, träden som talar och vindarna som viskar. I naturen finns skönhet och budskap överallt!

Ebbot Lundberg, Erena Rangimarie Rhöse, Roger Pontare, Laila Spik, Tiokasin Ghosthorse, Joanne Shenandoah

Klimatutbildning för Artister 🎵🎶på Västkusten

Green Cross Sweden anordnar en tvådagars Klimatutbildning för Artister, med kvällsspelning i Göteborg. Målgruppen är musiker som vill engagera sig för att sprida budskap för att skydda vår planet. Preliminärt är det i Göteborg och datum för 2023 kommer att meddelas.

Artister får en klimat-workshop och interaktiv utbildning under två dagar med en kvällsspelning som avslutning. Västkustens workshop är ämnad att ge artister inspirerande kunskapsgrund till klimat och miljö. Det blir dialog om vad de som artister och kulturarbetare kan göra som ”Gröna Ambassadörer” för Moder Jord. Artisteri är ett kraftfullt verktyg i samhällsutvecklingen.

Är du en musiker som vill engagera dig för att skydda vår planet hör av dig till oss: gcs@green-cross.se

Musikfestivaler och evenemang för Moder Jord

Musikens kraft kan inspirera och förena människor!

Green Cross arbetar tillsammans med musiker för att föra fram budskapet om Moder Jord och för att inspirera människor att engagera sig för att skydda planeten och framtiden. Är du en musikalartist med en kallelse för att bidra i kampen för en bättre värld, gå då med oss som en ambassadör för Moder Jord! Det är fantastiskt när vi kan använda våra talanger för att inspirera, hjälpa andra eller skapa en bättre värld.

Green Cross har ett stort nätverk av artister i Sverige och internationellt som är engagerade för planeten. Vi skapar festivaler och evenemang där vi med musikens kraft sprider budskapet om fred, kärlek och att ta hand om vårt planetära hem. Moder Jord kallar på dig! Ta då kontakt med oss och låt oss bli kreativa tillsammans! 

Vill du engagera dig eller bli en ambassadör för Moder Jord – kontakta oss: gcs@green-cross.se, 031-146111