Green Cross Ambassadörer

In loving memory of Joanne Shenandoah, Oneida Nation

INSPIRATION

GTranslate Button

Ambassadörer för Moder Jord

Green Cross presenterar karismatiska personer som vill inspirera oss att leva i respekt och harmoni med vår Moder Jord. Med deras visdom, traditionella kunskap och kulturarv från sina förfäder stödjer de Green Cross. Med musikaliskt geni och artisteri förmedlar de Moder Jords budskap. Låt oss höra Jordens vackra musik, sånger från havet, bäckar och floder, träden som talar och vindarna som viskar. I naturen finns skönhet och budskap överallt!

Ebbot Lundberg, Erena Rangimarie Rhöse, Roger Pontare, Laila Spik, Tiokasin Ghosthorse, Joanne Shenandoah

Klimatutbildning för Artister 🎵🎶på Västkusten

Green Cross Sweden anordnar en tvådagars Klimatutbildning för Artister, med kvällsspelning i Göteborg. Målgruppen är musiker som vill engagera sig för att sprida budskap för att skydda vår planet. Preliminärt är det i Göteborg och datum för 2023 kommer att meddelas.

Artister får en klimat-workshop och interaktiv utbildning under två dagar med en kvällsspelning som avslutning. Västkustens workshop är ämnad att ge artister inspirerande kunskapsgrund till klimat och miljö. Det blir dialog om vad de som artister och kulturarbetare kan göra som ”Gröna Ambassadörer” för Moder Jord. Artisteri är ett kraftfullt verktyg i samhällsutvecklingen.

Är du en musiker som vill engagera dig för att skydda vår planet hör av dig till oss: gcs@green-cross.se

Musikfestivaler och evenemang för Moder Jord

Musikens kraft kan inspirera och förena människor!

Green Cross arbetar tillsammans med musiker för att föra fram budskapet om Moder Jord och för att inspirera människor att engagera sig för att skydda planeten och framtiden. Är du en musikalartist med en kallelse för att bidra i kampen för en bättre värld, gå då med oss som en ambassadör för Moder Jord! Det är fantastiskt när vi kan använda våra talanger för att inspirera, hjälpa andra eller skapa en bättre värld.

Green Cross har ett stort nätverk av artister i Sverige och internationellt som är engagerade för planeten. Vi skapar festivaler och evenemang där vi med musikens kraft sprider budskapet om fred, kärlek och att ta hand om vårt planetära hem. Moder Jord kallar på dig! Ta då kontakt med oss och låt oss bli kreativa tillsammans! 

Vill du engagera dig eller bli en ambassadör för Moder Jord – kontakta oss: gcs@green-cross.se, 031-146111